Historik

GSCC Entreprenad AB startades 2005 av Gustaf Söderberg som då arbetade med att bygga och anlägga golfbanor runt om i Sverige.

Gustaf är uppvuxen på ett lantbruk mellan Eskilstuna och Strängnäs, han lärde sig att köra maskiner redan vid 9 års ålder.

Efter universitetsstudier och arbete på bank med fastighetsekonomi valde Gustaf att återgå till sina rötter och arbeta med byggnation och markarbeten.

GSCC har med åren utvecklat sitt kunnande med erfaren personal, utbildningar och stark entreprenörsanda. 2014 hade företaget 25 heltidsanställda.


2016 gjorde företaget sitt första stora projekt i egen regi. 17 bostadsrättslokaler med attraktivt läge i Brunna Industriområde i Kungsängen.

Lokaler i två plan med öppna verkstads-/lagerytor. Vi bygger även vidare lagerlokaler i Brunna på 10 000 m² som kommer att bli klart inom några år.


2016 påbörjade vi även ett arbete i Knivsta med 7 radhus.


2017 sattes ännu en milstolpe när det förvärvades 39 hektar mark i Härad. Projektet omfattar 250 bostäder som ska utföras i egen regi under 6 års tid.


Viljan att arbeta hårt med tydliga mål och leverera det vi lovar är den absolut viktigaste hörnstenen i vår organisation.


Idag med gedigen kompetens inom markarbeten, bygg och betong är vi ca 50 anställda.