Jobba hos oss

Vi fortsätter att utveckla vår verksamhet och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi är nu starkt rustade för att ta nästa steg mot att bli Stockholms mest eftertraktade entreprenadbolag och arbetsgivare. Vi söker nu dig som trivs med ett högt tempo och har förmågan att effektivt organisera, strukturera och prioritera i en miljö med många olika arbetsuppgifter. Vi vill komma i kontakt med dig som vill vara med och bygga framtiden tillsammans med oss.

 

Vi söker för nuvarande:

 

  • Arbetsledare
  • Anläggare

 

Vi har idag samarbete med skolor och vi tror att våra framtida medarbetare finns bland er studenter och lärlingar. Känner du att byggbranschen låter spännande hör gärna av dig till oss. Vi tar även gärna emot spontanansökningar.

Skicka din ansökan till jobb(a)gscc.se


Adress

Huvudkontor

Warfvinges väg 26

112 51, Stockholm

Växel: 08-80 50 00

Spontanansökan

Vi är givetvis otroligt intresserade att hitta rätt personal för vår organisation. Vi letar ständigt efter personal och du kan skicka in en spontanansökan till jobb@gscc.se eller använd formuläret.

 

Ni kan också skicka ansökan till

 

GSCC ENTREPRENAD AB

JOBB ANSÖKAN

Warfvinges väg 26

112 51 Stockholm

 

Jobbansökan

Skicka din ansökan med en kortare beskrivning vad det är för arbete du söker och en CV till jobb(a)gscc.se Länken är klickbar.